Sat. Jun 22, 2024
ћирилица /латиница

Полиција их затекла при крађи лима са девастираног објекта студентских домова

Извор: Филтер

У току протекла 24 часа на подручју Полицијске управе Источно Сарајево евидентирана су три кривична дјела, јавни ред и мир није нарушаван, а догодиле су се три саобраћајне незгоде. 

Полицијској станици Источни Стари Град јуче је пријављено је да је из викенд куће на Требевићу отуђен новац у износу 750 КМ, два лаптопа и дијагностика за сервисирање аута укупне вриједности 7.000 КМ.

У току је рад на расвјетљавању кривичног дјела тешка крађа.

Истог дана полицијски службеници Полицијске станице Пале у Његошевој улици затекли су три лица на мјесту извршења кривичног дјела.

Лица иницијала М.Т., М.Н. С.Љ. затечени су у моменту отуђења лима са девестираног објекта студентских домова, на Корану у Палама.

Извршеним увишајем на лицу мјеста пронађен је лим који је скинут са објекта, путнички аутомобил који користи С.Љ. у коме се налази алат за обраду метала, а који припада М.Н.

О свему је обавијештен тужилац Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево и у току је документовање кривичног дјела крађа у вези са чланом 22. „Покушај“.

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com