Fri. Jul 19, 2024
ћирилица /latinica

Izbor najljepše uređenog dvorišta i balkona na Palama

Izvor: Filter

Mladi DEMOS-a Pale organizuju izbor najljepšeg dvorišta i balkona u ovoj opštini. Planirano je da se nagrade dva vlasnika najljepše uređenog dvorišta i dva vlasnika najljepše uređenog balkona. U nagradnoj igri mogu učestvovati svi stanovnici opštine Pale.

“Ime i prezime, adresu i fotografije dvorišta /balkona možete poslati najkasnije do 22. jula na kontakt telefon 066 935 309 (Vojko Čvoro). Po završetku nagradne igre naša komisija će izabrati pobjednike te im uručiti novčane nagrade”, saopšteno je iz DEMOS-a Pale.

Kako pojašnjavaju, cilj akcije je da simbolično nagrade sugrađane koji svojim radom na uređenju privatnih površina doprinose ljepšem izgledu Pala. Takođe, žele podstaći građane da, u skladu sa svojim mogućnostima, ulože trud i vrijeme i zajedno naprave lijepe i uređene Pale.

Rok za prijavu je 22. jul, a prijaviti se mogu svi vlasnici privantih površina, balkona kao i prostori zajednice etažnih vlasnika.

©citajfilter.com 2019-2023 * Osnivač i izdavač: Centar media d.o.o. * Glavni i odgovorni urednik: Mira Kostović * Kontakt: citajfilter@gmail.com