Mon. May 27, 2024
ћирилица /латиница

Избор најљепше уређеног дворишта и балкона на Палама

Извор: Филтер

Млади ДЕМОС-а Пале организују избор најљепшег дворишта и балкона у овој општини. Планирано је да се награде два власника најљепше уређеног дворишта и два власника најљепше уређеног балкона. У наградној игри могу учествовати сви становници општине Пале.

“Име и презиме, адресу и фотографије дворишта /балкона можете послати најкасније до 22. јула на контакт телефон 066 935 309 (Војко Чворо). По завршетку наградне игре наша комисија ће изабрати побједнике те им уручити новчане награде”, саопштено је из ДЕМОС-а Пале.

Како појашњавају, циљ акције је да симболично награде суграђане који својим радом на уређењу приватних површина доприносе љепшем изгледу Пала. Такође, желе подстаћи грађане да, у складу са својим могућностима, уложе труд и вријеме и заједно направе лијепе и уређене Пале.

Рок за пријаву је 22. јул, а пријавити се могу сви власници привантих површина, балкона као и простори заједнице етажних власника.

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com