Sun. May 19, 2024
ћирилица /латиница

Затечени у конзумирању дроге, једно лице ухапшено

Извор: Филтер

Полицијски службеници Полицијске управе Источно Сарајево, Одјељење за организовани криминалитет и дроге ухапсили су лице Е.Б. из Сарајева, због основа сумње да је починила кривично дјело омогућавање уживања опојних дрога, саопштено је из ове Полицијске управе.

Лице Е.Б. се сумњичи да је лицима Н.С. и А.З. из Сарајева давала опојну дрогу и стављала на располагање просторије стана у Крађарђевој улици у Источном Сарајеву, ради уживања опојне дроге.

Како се наводи у саопштењу, претресом стана који користи Е.Б. пронађена су два пвц пакетића опојне дроге спид као и предмети на којима се налезе трагови опојне дроге.

Код лица Н.С. пронађена су два пвц пакетића опојне дроге спид и гасни пиштољ, док је код А.З. пронађен један пвц пакетић опојне дроге спид.

Укупно је пронађено и одузето 18,13 грама спида.

Након документовања предмета Окружном јавном тужилаштву Источно Сарајево против Е.Б. биће достављен извјештај о почињеном кривичном дјелу, а Основном суду Соколац против А.З. биће достављен Захтјев за покретње прекршајног поступка из члана 4. Закона о производњи и промету опојних дрога Републике Српске, док ће против Н.С. бити достављен Захтјев за покретање пркершајног поступка за прекршаје из члана 4. поменутог Закона и члана 34. Закона о оружју и муницији РС.

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com