Thu. Jun 13, 2024
ћирилица /латиница

Девети ОК фест посјетило више од 30.000 људи

Фото: Instagram @okfesttjentište

Извор: РТРС

На Тјентишту је рано јутрос завршен девети “Нектар ОК фест”, а према ријечима организатора ово је било најбоље фестивалско издање до сада на којем је забиљежена рекордна посјећеност са више од 30.000 људи из свих крајева свијета.

Посљедњег, трећег дана музичке магије окружене планинским масивима, на главној бини наступили су “Зостер”, Дарко Рундек, “Све барабе” и “Бркови”.

Организатори су истакли да је ОК фест високо на листи омиљених догађаја фестивалске публике, чему у прилог иде и рекордна посјећеност, али и чињеница да су гости из земаља удаљених неколико хиљада километара одлучили да свој одмор проведу баш на Тјентишту да би уживали у тродневној магији испуњеној музиком, филмовима, промоцијама књига и адреналинском доживљају.

– Намјера организатора је да се ОК фест, у годинама које слиједе, уврсти на мапу озбиљних европских фестивала – поручили су организатори.

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com