Sun. May 19, 2024
ћирилица /латиница

Божовић: Сарајево наставља са притисцима – истрајати на истини

Извор: Срна

Начелник Источне Илиџе Маринко Божовић, рекао је Срни, да Сарајево наставља са притисцима какви су Бошњацима били својствени деведесетих година прошлог вијека и нагласио да је због тога потребно да темељи српске националне политике буду чврсти, а Источно Сарајево коначно признато као град херој.

„Истрајаћемо на истини!“, поручио је Божовић.

Он је истакао да је то потребно, да би се стало на пут медијској хајци Сарајева и агресији федералних медија, којима смета све што има предзнак српско.

Божовић је навео да су се ових дана, на удару нашли табла о броју исељених Срба из Сарајева и студенткиње Факултета за криминалистику, криминологију и безбједносне студије из Сарајева.

„Питање је само шта ће бити сљедеће, јер нема сумње да ће бити“, истакао је Божовић.

Према налогу Министарства комуналне привреде, инфраструктуре, просторног уређења, грађења и заштите околине Кантона Сарајево, јутрос је уклоњена табла коју је 30. јуна на улазу у Источно Сарајево поставио градоначелник Љубиша Ћосић, а на којој је наведено да је то град 157.000 Срба, који су морали да напусте Сарајево.

Наводно је установљено да се табла налази на подручју ФБиХ.

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com