Mon. Dec 11, 2023
ћирилица /latinica

U četvrtak počinju “Dani Kasindolskog bataljona”

Izvor: Srna

U Istočnoj Ilidži će od 22. juna do 2. jula biti održana 22. manifestacija “Dani Kasindolskog bataljona” čiji je centralni događaj “Pohod na Klanac” planiran za nedjelju, 25. jun, dok će 1. jula biti služen parastos poginulim borcima.

U četvrtak, 22. juna u 19.00 časova biće održano žrijebanje takmičarskih grupa i upoznavanje sa propozcijama takmičenja na turniru u malom fudbalu.

U petak, 23. juna u 19.00 časova, planirano je zvanično otvaranje kulturno-sportske manifestacije, saopšteno je iz Opštinske boračke organizacije “Ilidžanski borac”.

Centralni događaj manifestacije je tradicionalni “Pohod na Klanac”, koji je planiran u nedjelju, 25. juna, u 8.00 časova.

U subotu, 1. jula, u 9.00 časova biće služen parastos poginulim borcima i položeno cvijeće na spomeniku u Kasindolu, nakon čega je planiran i prijem porodica poginulih boraca u Sportskoj dvorani u Kasindolu.

U nedjelju, 2. jula, od 21.00 čas planiran je kulturno–zabavni program tokom kojeg će biti uručene nagrade, čime će manifestacija biti zatvorena.

Sportska takmičenja u okviru manifestacije biće održana od 23. juna do 2. jula.

Manifestaciju organizuju Opštinska boračka organizacija “Ilidžanski borac” i Opština Istočna Ilidža.

©citajfilter.com 2019-2023 * Osnivač i izdavač: Centar media d.o.o. * Glavni i odgovorni urednik: Mira Kostović * Kontakt: citajfilter@gmail.com