У четвртак почињу “Дани Касиндолског батаљона”

Извор: Срна

У Источној Илиџи ће од 22. јуна до 2. јула бити одржана 22. манифестација “Дани Kасиндолског батаљона” чији је централни догађај “Поход на Kланац” планиран за недјељу, 25. јун, док ће 1. јула бити служен парастос погинулим борцима.

У четвртак, 22. јуна у 19.00 часова биће одржано жријебање такмичарских група и упознавање са пропозцијама такмичења на турниру у малом фудбалу.

У петак, 23. јуна у 19.00 часова, планирано је званично отварање културно-спортске манифестације, саопштено је из Општинске борачке организације “Илиџански борац”.

Централни догађај манифестације је традиционални “Поход на Kланац”, који је планиран у недјељу, 25. јуна, у 8.00 часова.

У суботу, 1. јула, у 9.00 часова биће служен парастос погинулим борцима и положено цвијеће на споменику у Kасиндолу, након чега је планиран и пријем породица погинулих бораца у Спортској дворани у Kасиндолу.

У недјељу, 2. јула, од 21.00 час планиран је културно–забавни програм током којег ће бити уручене награде, чиме ће манифестација бити затворена.

Спортска такмичења у оквиру манифестације биће одржана од 23. јуна до 2. јула.

Манифестацију организују Општинска борачка организација “Илиџански борац” и Општина Источна Илиџа.

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com