Сутра сунчано и веома топло, послије подне киша

Извор: Срна

У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра ће бити сунчано и веома топло вријеме, уз постепено наоблачење које ће послије подне донијети кишу и температуру од 32 до 37 степени Целзијусових.

Током јутра и пријеподнева биће сунчано и веома топло уз постепено наоблачење са сјеверозапада, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Средином дана ће наоблачење понегдје изазвати краткотрајне пљускове, а затим ће у поподневним и вечерњима часовима доћи до јачег наоблачења са сјевера уз јаку кишу и пљускове са грмљавином. Понегдје ће бити локалних непогода уз појаву јаког до олујног вјетра и мјестимично града.

Јутарња темперетура ваздуха биће од 18 до 23, у вишим предјелима од 14 степени, а дневна од 32 до 37, у вишим предјелима од 26 степени Целзијусових.

Вјетар ће већи дио дана бити јужног и југозападног смјера, а доласком падавина мијења смјер на сјевер, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com