Sat. Dec 2, 2023
ћирилица /latinica

Sutra izbor najboljih poslovnih ideja

Izvor: Srna

Razvojna agencija Republike Srpske organizuje sutra u Istočnom Sarajevu izbor najboljih poslovnih ideja u okviru Akcelerator programa, koji je održan tokom maja i juna.

Akcelerator program namijenjen je početnicima u poslovanju čije su poslovne ideje zasnovane na inovaciji, znanju i novim tehnologijama i koje imaju potencijal za rast na tržištu, a realizovan je u saradnji sa Univerzitetom u Istočnom Sarajevu – Ekonomski fakultet Pale, Gradom Istočno Sarajevo, opštinama u sastavu grada, Gradskom razvojnom agencijom Istočno Sarajevo i Zavodom za zapošljavanje Republike Srpske.

Tokom dva mjeseca osam kandidata prošlo je intenzivni edukativno – savjetodavni program podrške i dobilo sva znanja potrebna za poslovni uspjeh, kao i savjetodavnu podršku za realizaciju njihove poslovne ideje, saopšteno je iz Razvojne agencije.

Najbolje poslovne ideje biće nagrađene vrijednim novčanim i nenovčanim nagradama.

Otvaranje finalnog događaja najavljeno je u 10.30 časova.

Učesnicima će se obratiti direktor Razvojne agencije Republike Srpske Marinko Đukić, gradonačelnik Ljubiša Ćosić i dekan Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu Marko Đogo.

Izbor najboljih poslovnih ideja biće održan u Administrativnom centru Vlade Republike Srpske u Istočnom Sarajevu.

©citajfilter.com 2019-2023 * Osnivač i izdavač: Centar media d.o.o. * Glavni i odgovorni urednik: Mira Kostović * Kontakt: citajfilter@gmail.com