Сутра избор најбољих пословних идеја

Извор: Срна

Развојна агенција Републике Српске организује сутра у Источном Сарајеву избор најбољих пословних идеја у оквиру Акцелератор програма, који је одржан током маја и јуна.

Акцелератор програм намијењен је почетницима у пословању чије су пословне идеје засноване на иновацији, знању и новим технологијама и које имају потенцијал за раст на тржишту, а реализован је у сарадњи са Универзитетом у Источном Сарајеву – Економски факултет Пале, Градом Источно Сарајево, општинама у саставу града, Градском развојном агенцијом Источно Сарајево и Заводом за запошљавање Републике Српске.

Током два мјесеца осам кандидата прошло је интензивни едукативно – савјетодавни програм подршке и добило сва знања потребна за пословни успјех, као и савјетодавну подршку за реализацију њихове пословне идеје, саопштено је из Развојне агенције.

Најбоље пословне идеје биће награђене вриједним новчаним и неновчаним наградама.

Отварање финалног догађаја најављено је у 10.30 часова.

Учесницима ће се обратити директор Развојне агенције Републике Српске Маринко Ђукић, градоначелник Љубиша Ћосић и декан Економског факултета Универзитета у Источном Сарајеву Марко Ђого.

Избор најбољих пословних идеја биће одржан у Административном центру Владе Републике Српске у Источном Сарајеву.

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com