Sat. Dec 2, 2023
ћирилица /latinica

Predložen pritvor osumnjičenom za ubistvo na Sokocu

Izvor: RTRS

Okružno javno tužilaštvo u Istočnom Sarajevu predložilo je Okružnom sudu u ovom gradu određivanje pritvora licu čiji su inicijali D.S. osumnjičenom za nedavno ubistvo na Sokocu.

Okružno javno tužilaštvo u Istočnom Sarajevu podnijelo je ovaj prijedlog za D.S. zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivična djela teško ubistvo i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Pritvor je predložen zbog opasnosti da će D.S. boravkom na slobodi uticati na svjedoke, uništiti, sakriti, izmijeniti dokaze ili tragove važne za krivični postupak, te da bi puštanje na slobodu osumnjičenog rezultiralo stvarnom prijetnjom narušavanja javnog reda, saopšteno je iz Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu.

D.S. je osumnjičen da je u srijedu, 7. juna, na Sokocu nakon kraće verbalne prepirke iz pištolja ispalio više hitaca u lice čiji su inicijali M.M. od kojih je preminuo.

U pucnjavi koja se dogodila u poslijepodnevnim časovima u Ulici cara Lazara jedno lice je ranjeno.


©citajfilter.com 2019-2023 * Osnivač i izdavač: Centar media d.o.o. * Glavni i odgovorni urednik: Mira Kostović * Kontakt: citajfilter@gmail.com