Почиње уклањање неисправних и нерегистрованих возила са јавних паркиралишта

Извор: Филтер

Комунална полиција општине Источно Ново Сарајево и припадници МУП-а Републике Српске реализоваће акцију појачаног надзора над поштивањем прописа о паркирању на јавним паркиралиштима на територији наше општине.

Током јуна и јула вршиће се уклањање неисправних, оштећених и нерегистрованих возила са јавних паркиралишта на подручју општине Источно Ново Сарајево.

Подсјећамо да је у складу са Одлуком о јавним паркиралиштима општине Источно Ново Сарајево, на јавним паркиралиштима забрањено паркирање возила без регистарских ознака и нерегистрованих возила са таблицама, остављање неисправног и хаварисаног возила, непоштивање хоризонталне и вертикалне саобраћајне сигнализације, те друга непрописна паркирања.

“Моле се сви власници наведених возила да уклоне спорна возила са јавних паркиралишта, и на тај начин избјегну додатне трошкове и предвиђене санкције. Комунална полиција ће у складу са овлашћењима и одредбама ове Одлуке остављањем обавјештења на возила која је потребно уклонити са јавног паркиралишта, оставити и рјешење у коме ће бити наложено уклањање”, саопштено је из Општине Источно Ново Сарајево.

Након назначеног рока, наведена возила ће бити уклоњена са јавних паркиралишта и депонована на депоу Општине. За власнике тих возила биће изречене прописане казне, те трошкови уклањања и депоа.

Све информације можете добити у општинском Одјељењу за послове комуналне полиције и паркинг просторе на број телефона 057/340-492 или путем електронске поште komunalnapolicija@opstinains.net

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com