Оштећен аутомобил, опљачкано градилиште, пријављена и крађа струје

Извор: Филтер

У току протекла 24 часа на подручју Полицијске управе Источно Сарајево евидентиранo je пет кривичних дјела, јавни ред и мир није нарушаван, није се догодила ниједна саобраћајна незгода.

Полицијској станици Источно Ново Сарајево пријављено је оштећење путничког моторног возила које се налазило на паркинг простору у улици Николе Тесле општина Источно Ново Сарајево. Извршен је увиђај на лицу мјеста и у току је рад на расвјетљавању кривичног дјела оштећење и одузимање туђе ствари.

Полицији је јуче пријављено и да су са градилишта, у улици Стефана Немање у Источном Новом Сарајеву отуђени електро каблови у вриједности око 5 000 КМ.

Полицијски службеници извршили су увиђај на лицу мјеста и у току је рад на расвјетљавању и проналаску извршиоца кривичног дјела крађа. 

Полицијској станици Источно Ново Сарајево пријављено је да лица Р.Ђ. и С.Ћ. након искључења са електронапонске мреже у Источном Новом Сарајеву неовлаштено троше електричну енергију. У току је даљи рад на документовању кривичних дјела  крађа електричне енергије и скидање или повреда службеног печата или знака.

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com