Наставља се уређење туристичког комплекса “Тврдимићи”

Фото: Виво студио

Извор: Филтер

Градска управа Источно Сарајево, посредством Градске развојне агенције, а у сарадњи са општином Источно Ново Сарајево, обезбиједила је 40.000 КМ за наставак изградње инфраструктуре туристичког комплекса “Тврдимићи”. 

Средства су издвојена за изградњу јавне расвјете дужином саобраћајнице од 550 метара, те за освјетљење фудбалског игралишта и унутрашње опремање тзв. „малог дома“.

Градоначелник Источног Сарајева Љубиша Ћосић навео је да Градска управа, осим финансирања радова, свакодневно подржава уређење туристичких атракција у граду.

„Осим овог пројекта, издвојићемо 30.000 КМ за опремање планинарског дома на Црвеним стијенама на Романији, заједно са општином Соколац и Планинарским друштвом „Гласинац“, као и 50.000 КМ за уређење и маркирање пјешачке стазе дужине 16 километара на Јахорини, у пројекту вриједном 80.000 КМ који радимо заједно са општинском управом Пале и удружењем хотелијера са Јахорине“, појаснио је Ћосић.

Фото: Виво студио
©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com