Sun. Dec 3, 2023
ћирилица /latinica

Napadnuta radnica javne zdravstvene ustanove u Istočnom Sarajevu

Izvor: Filter

U toku protekla 24 časa na području Policijske uprave Istočno Sarajevo evidentirana su tri krivična djela, javni red i mir narušen je jednom, a dogodila se jedna saobraćajna nezgoda. 

Policijskoj stanici Istočna Ilidža juče je prijavljeno da je radnica javne zdravstvane ustanove u Istočnom Sarajevu verbalno, uz riječi prijetećeg sadržaja, napadnuta od lica R.R. iz Šapca, Republika Srbija  i N.K. iz Istočnog Starog Grada.

Nakon toga lice R.R. je radnicu i fizički napalo nanijevši joj tjelesne povrede u predjelu vrata i ramena.

“O svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, a protiv R.R. biće podnesen izvještaj  o počinjenim krivičnim djelima ugrožavanje sigurnosti i tjelesna povreda, dok će protiv lica N.K. biti podnesen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu ugrožavanje sigurnosti”, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Pale juče su u mjestu Rogoušići, opština Pale, izvršili kontrolu putničkog automobila mercedes,  kojim je upravljao M.H. iz Sarajeva – Kanton Sarajevo.

Kontrolim je utvrđeno da je navedeni vozač vršio ilegalni prevoz 14 migranata, od kojih su 12 državljani Bangladeša i dva državljani Afganistana. 

Vozač M.H. lišen je slobode i o svemu je obaviješten tužilac Tužilaštva BiH.

Starni državljani predati su Službi za poslove sa strancima, Područna kancelarija Istočno Sarajevo.

U toku je dokumentovanje krivičnog djela krijumčarenje lica.

©citajfilter.com 2019-2023 * Osnivač i izdavač: Centar media d.o.o. * Glavni i odgovorni urednik: Mira Kostović * Kontakt: citajfilter@gmail.com