Нападнута радница јавне здравствене установе у Источном Сарајеву

Извор: Филтер

У току протекла 24 часа на подручју Полицијске управе Источно Сарајево евидентирана су три кривична дјела, јавни ред и мир нарушен је једном, а догодила се једна саобраћајна незгода. 

Полицијској станици Источна Илиџа јуче је пријављено да је радница јавне здравстване установе у Источном Сарајеву вербално, уз ријечи пријетећег садржаја, нападнута од лица Р.Р. из Шапца, Република Србија  и Н.К. из Источног Старог Града.

Након тога лице Р.Р. је радницу и физички напало нанијевши јој тјелесне повреде у предјелу врата и рамена.

“О свему је обавијештен тужилац Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево, а против Р.Р. биће поднесен извјештај  о почињеним кривичним дјелима угрожавање сигурности и тјелесна повреда, док ће против лица Н.К. бити поднесен извјештај о почињеном кривичном дјелу угрожавање сигурности”, саопштено је из Полицијске управе Источно Сарајево.

Полицијски службеници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Пале јуче су у мјесту Рогоушићи, општина Пале, извршили контролу путничког аутомобила мерцедес,  којим је управљао М.Х. из Сарајева – Кантон Сарајево.

Контролим је утврђено да је наведени возач вршио илегални превоз 14 миграната, од којих су 12 држављани Бангладеша и два држављани Афганистана. 

Возач М.Х. лишен је слободе и о свему је обавијештен тужилац Тужилаштва БиХ.

Старни држављани предати су Служби за послове са странцима, Подручна канцеларија Источно Сарајево.

У току је документовање кривичног дјела кријумчарење лица.

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com