Карић нови директор ДКПТ-а, Тодоровић Института за стандардизацију

Извор: Срна

Савјет министара именовао је Енеса Карића за директора Дирекције за координацију полицијских тијела БиХ, након што је са те функције разријешио Мирсада Вилића због стицања услова за пензију.

Рјешење о именовању ступа на снагу даном доношења, а примјењиваће се дан након објављивања у Службеном гласнику БиХ.

На позицију замјеника директора Граничне полиције БиХ именован је Енсад Корман, а са те дужности разријешен је Фахрудин Халач, саопштено је из Савјета министара.

За директора Института за стандардизацију БиХ именовам је Александар Тодоровић, а са те дужности разријешен је Александар Цинцар због истека мандата.

Сва тројица новоименованих били су најбоље рангирани кандидати.

С обзиром на то да су у току конкурсне процедуре, Савјет министара именовао је Милицу Ристовић Крстић за вршиоца дужности директора Института за метрологију БиХ и Наташу Грубишу за вршиоца дужности директора Агенције за лијекове и медицинска средства БиХ.

Оне ће наставити рад у континуитету до завршетка конкурсне процедуре, а најдуже у периоду од три мјесеца.

За вршиоца дужности замјеника директора Агенције за идентификационе документе, евиденцију и размјену података БиХ именован је Петар Биличар, почевши од 2. јуна до завршетка конкурсне процедуре, а најдуже на мандатни период од три мјесеца.


©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com