Mon. Dec 11, 2023
ћирилица /латиница

Информативна сесија за пољопривреднике 29. јуна у Источном Сарајеву

Извор: Филтер

У оквиру тренутно отворених јавних позива пројеката EU4AGRI, EU4AGRI-Recovery i EU4BusinessRecovery, из Градске управе најављују одржавање информативних сесија о побољшању адаптације на климатске промјене у примарној пољопривредној производњи.

Инфо сесије биће одржане у Источном Сарајеву, Бијељини, Орашју, Бихаћу, Бањалуци и Мостару.

Прва ИНФО сесија биће одржана у Источном Сарајеву, 29. јуна са почетком у 10.00 часова у згради Градске управе Источно Сарајево, Стефана Немање 14.

Наредна информативна сесија заказана је у Бијељини 07. јула у 11.00 часова у згради Градске управе, Трг Краља Петра Првог Карађорђевића 1.

“Пројектно особље представиће и остале јавне позиве и сви заинтересовани потенцијални корисници моћи ће да постављају питања о теми отворених јавних позива, а пројектно особље биће на располагању да одговори на питања,” рекли су из Градске управе.

Тачан датум и вријеме одржавања информативних сесија у осталим градовима БиХ биће објављено накнадно. Најаву сесија могуће је пратити путем wеб странице eu4agri.ba, као и путем официјелног Фејсбук профила EU4AGRI.

Тренутно отворени јавни позиви су

  • Јавни позив потенцијалним корисницима бесповратних средстава за мјеру подршке инвестицијама у прерађивачке капацитете и маркетинг пољопривредно-прехрамбених производа,
  • Јавни позив потенцијалним корисницима бесповратних средстава за мјеру подршке увођењу иновација и информационо-комуникационих технологија у пољопривредно-прехрамбени сектор,
  • Јавни позив за подршку инвестицијама намијењених убрзаној дигитализацији примарне пољопривредне производње,
  • Јавни позив за побољшање адаптације на климатске промјене у примарној пољопривредној производњи у БиХ.
©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com