Mon. Dec 4, 2023
ћирилица /latinica

Danas počinje ljetna turistička sezona u Istočnom Sarajevu

Izvor: Filter

Ljetna turistička sezona u Istočnom Sarajevu počinje danas, a biće obilježena trodnevnom manifestacijom pod sloganom „Uživaj! Ljeto je stiglo“.

“Ljetna sezona zvanično će početi danas, koncertom Peđe Jovanovića na Studentskom trgu na Palama”, najavili su iz Turističke organizacije grada Istočno Sarajevo.

Manifestacija za najmlađe pod nazivom „Kasperijada“ biće održana u subotu, 1. jula u Olimpijskom parku na Palama, a u nedjelju, 2. jula, na Trgu Srbija u Istočnom Novom Sarajevu u 18.00 časova.

U slučaju nepovoljnih vremenskih uslova, manifestacija će biti održana u dovorani „Peki“ u Palama, odnosno u novoj dvorani na Trgu Republike Srbije u Istočnom Novom Sarajevu prema već najavljenim terminima.

Kako se navodi u najavi, ova manifestacija uključuje sportski karavan, različite igre, poligone i sportska takmičenja koja organizuje škola sporta „Kasper“ iz Banjaluke, a cilj ovog karavana je, osim odlične zabave za najmlađe, razvijanje ljubavi prema sportu.

Aktivnosti povodom otvaranja ljetne turističke sezone u Istočnom Sarajevu biće završene promocijom najatraktivnije pješačke staze na Jahorini, kako bi se promovisala šetnja i aktivan odmor u prirodi.

©citajfilter.com 2019-2023 * Osnivač i izdavač: Centar media d.o.o. * Glavni i odgovorni urednik: Mira Kostović * Kontakt: citajfilter@gmail.com