Данас почиње љетна туристичка сезона у Источном Сарајеву

Извор: Филтер

Љетна туристичка сезона у Источном Сарајеву почиње данас, а биће обиљежена тродневном манифестацијом под слоганом „Уживај! Љето је стигло“.

“Љетна сезона званично ће почети данас, концертом Пеђе Јовановића на Студентском тргу на Палама”, наjaвили су из Туристичке организације града Источно Сарајево.

Манифестација за најмлађе под називом „Касперијада“ биће одржана у суботу, 1. јула у Олимпијском парку на Палама, а у недјељу, 2. јула, на Тргу Србија у Источном Новом Сарајеву у 18.00 часова.

У случају неповољних временских услова, манифестација ће бити одржана у доворани „Пеки“ у Палама, односно у новој дворани на Тргу Републике Србије у Источном Новом Сарајеву према већ најављеним терминима.

Како се наводи у најави, ова манифестација укључује спортски караван, различите игре, полигоне и спортска такмичења која организује школа спорта „Каспер“ из Бањалуке, а циљ овог каравана је, осим одличне забаве за најмлађе, развијање љубави према спорту.

Активности поводом отварања љетне туристичке сезоне у Источном Сарајеву биће завршене промоцијом најатрактивније пјешачке стазе на Јахорини, како би се промовисала шетња и активан одмор у природи.

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com