Градоначелник угостио ученике генерације основних и средњих школа

Фото: Фото Васке

Извор: Филтер

Градоначелник Источног Сарајева угостио је данас у згради Градске управе ученике генерације основних и средњих школа са подручја Источног Сарајева.

“Волим поразговарати са младим људима и чути њихове ставове о животу, друштвеним процесима, будућој каријери, а посебно са онима најбољим међу њима, као што је то данас било са ученицима генерација основних и средњих школа са подручја града Источно Сарајево”, навео је Љубиша Ћосић.

Фото: Фото Васке

Додао је да су Димитрије Николић, Анастасија Шеховац, Николина Боровчанин, Дамјан Бошковић, Анка Вујадин, Сања Голијанин, Ђорђе Кнежевић, Стефан Пекић, Јован Сладоје, Михајло Голијанин, Теодора Марковић, Марија Мочевић, Алекса Вукадин и Анастасија Симић имена која треба да запамтимо.

“То су дјеца из наших општина која, овдје данас окупљена, показују највећу снагу Источног Сарајева – јединство”, поручио је Ћосић.

Додао је да су они наш најјачи адут, а окупљање и заједништво којем их учимо даје додатну снагу свима нама да и даље јачамо и развијамо овај град, управо због њих и генерација које долазе.

Фото: Фото Васке

“Желим им срећу у наставку школовања, сигуран сам да ће и даље показивати озбиљан и одговоран однос према својим обавезама, постизати одличне резултате и једног дана постати цијењени стручњаци у ономе чиме се буду бавили”, закључио је градоначелник Источног Сарајева.

Фото: Фото Васке
Фото: Фото Васке
Фото: Фото Васке
Фото: Фото Васке
Фото: Фото Васке
©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com