Више лица приведено због пуцњаве у Сокоцу, разматра се притвор за једног осумњиченог

Извор: Срна

Окружно тужилаштво у Источном Сарајеву ће, након прикупљања свих доказа о пуцњави у Сокоцу, донијети одлуку о подношењу приједлога за одређивање мјере притвора осумњиченом, рекао је секретар овог тужилаштва Невен Крамер.

Крамер је рекао да је једно лице, које се сумњичи да је учествовало у пуцњави, на болничком лијечењу под надзором полиције.

– Не знамо да ли ће мјера притвора бити одређена данас или сутра, пратите нашу веб страницу гдје ћемо све објављивати – навео је Крамер.

Он је додао да је синоћ више лица приведено у полицијску станицу и саслушано у вези са пуцњавом у Сокоцу у којој је једно лице погинуло, а једно повријеђено.

– Биће предузимане и остале мјере и радње на откривању починиоца овог кривичног дјела – навео је Крамер за Срну.

Он је рекао да је дежурни тужилац, одмах по сазнању за јучерашњу пуцњаву у Сокоцу, изашао на лице мјеста и руководио свим мјерама и радњама с циљем откривања и процесуирања починиоца кривичног дјела.

Једно лице убијено, а једно рањено у пуцњави која се јуче у послијеподневним часовима догодила у Сокоцу.

Из Полицијске управе Источно Сарајево је након пуцњаве саопштено да је до употребе ватреног оружја између више лица дошло у Улици Цара Лазара око 18.00 часова и да су два лица ухапшена.

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com