Wed. May 31, 2023
ћирилица /латиница

Љето стиже у Источно Сарајево!

Извор: Филтер

Најсадржајнија љетна сезона у Источном Сарајеву ускоро почиње. Тродневна манифестација, ове године под слоганом “Уживај! Љето је стигло”, подразумијева три дана добре забаве.

Концерт Пеђе Јовановића у Палама планиран је за 30. јун на Студентском тргу чиме ће љетна сезона у Источном Сарајеву званично и почети.

Након тога слиједи “Касперијада”, два дана одличне забаве за најмлађе. “Касперијада” ће бити приређена у Палама 1. јула и у Источном Новом Сарајеву 2. јула.

“Имаћемо спортски караван, различите игре, полигоне и спортска такмичења која организује школа спорта “Каспер” из Бањалуке. Циљ овог каравана је, поред одличне забаве за најмлађе, развијање љубави према спорту”, најављује Игор Иконић, директор Туристичке огранизације Града Источно Сарајево.

Посљедњи дан званичног отварања љетне сезоне у нашем граду обиљежиће отварање најатрактивније пјешачке стазе на Јахорини.

Стаза је тренутно у фази уређења, означавања, постављања клупа за одмор и шадрвана. Стаза је дуга око 16 км и пролази кроз најљепше дијелове Јахорине.

Filter 2019