Sun. Jun 23, 2024
ћирилица /латиница

“Романија” у недјељу дочекује “Вележ”

Извор: Филтер

Фудбалски клуб “Романија” ће у недјељу у склопу 25. кола Друге лиге Републике Српске дочекати “Вележ” из Невесиња, клуб који тренутно заузима прво мјесто на табели те има и једнак број бодова као и паљанска “Романија”.

“Утакмица ће се одиграти у недјељу 7. маја у 16.30 на нашем стадиону и може се рећи да је ова утакмица дерби кола, те да је свакако можда и наша најважнија утакмица до сад јер бисмо побједом стекли предност и заузели прво мјесто на табели. Вележ је засигурно квалитетна екипа која, као и ми, има амбиције за улазак у Прву лигу Републике Српске. Овим путем бих позвао љубитеље фудбала, али и све заинтересоване суграђане, да дођу у што већем броју и дају подршку нашим фудбалерима. Мислим да ће добра игра кроз читаву сезону и сав уложени труд бити крунисани успјехом, односно уласком у Прву лигу Републике Српске”, казао је члан управе клуба Милош Пелемиш.

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com