Sun. Jun 23, 2024
ћирилица /латиница

Прочитајте ко су добитници признања Општине Источно Ново Сарајево

Фото: Срна

Извор: Филтер

Поводом крсне славе општине Источно Ново Сарајево – Спасовдана јутрос је одржана свечана сједница Скупштине општине. На сједници су усвојени приједлози за додјелу општинских признања – повеља, плакета и захвалница заслужним појединцима, колективима и организацијама.

Признања ће бити додијељена на свечаној академији која ће бити одржана вечерас у 19.00 часова у Културном центру Источно Ново Сарајево.

Највеће општинско признање Повеља Општине Источно Ново Сарајево биће додијељена Зори Видовић, министру финансија Републике Српске за несебичну подршку и велико разумијевање потреба становника општине Источно Ново Сарајево.

Повеља ће бити додијељена и проф. Милану Кулићу, ректору Универтитета у Источном Сарајеву за изузетан допринос развоју Универзитета.

Ове године биће додијељене четири Плакете.

Плакету ће добити Републички секретаријат за расељена лица и миграције Републике Српске за изузетан допринос у рјешавању стамбеног збрињавања избјеглог и расељеног становништва на подручју општине Источно Ново Сарајево.

Плакету ће добити и др Нинослава Бјелогрлић за несебично пожртвовање и изузетан допринос унапређењу услуга Службе лабораторије Дома здравља Источно Сарајево.

Плакету ће постхумно добити и Недељко Зеленовић за велики допринос у области умјетничког рада, стваралаштва и културе у општини и шире.

Данијела Лукета добиће Плакету за успјешан дугогдишњи педагошки рад у Школи за основно музичко образовање Источно Ново Сарајево.

На свечаној Спасовданској академији вечерас ће бити уручене и захвалнице Општине Источно Ново Сарајево.

Захвалницу ће постхумно добити Томислав Лаловић за изванредан труд и посвећен рад у КП “Свети Марко”.

Стеван Миљановић добиће захвалницу за несебично залагање у раду КП “Рад”.

Предраг Гавриловић добиће захвалницу за несебично залагање у раду КП “Водовод и канализација”.

За несебично залагање у раду КП “Топлане-ИНС” захвалницу ће добити Горан Мандић.

За допринос привредном развоју општине захвалница ће бити додијељена фирми “KV Team”.

За промоцију угоститељске дјелатности захвалница ће бити додијељена хотелу “Брчко гас”.

Милош Поповић захвалницу ће добити за изванредан допринос организацији културних манифестација у општини Источно Ново Сарајево кроз лични ангажман и стварање уникатних умјетничких поставки и изванредних умјетничких дјела.

Мирко Чампара захвалницу ће добити за изузетан ангажман у покретању и организацији Божићног турнира у футсалу и промоцију спорта у општини Источно Ново Сарајево.

Александар Јованчић захвалницу ће добити за несебично залагање и изузетну посвећеност пацијентима Дома здравља Источно Сарајево.

Одјељење IV3 техничара информационих технологија СШ “28. јуни” захвалницу ће добити зљ освојено прво мјесто на конкурсу за пројекте “Скроји свој кутак по мјери”.

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com