Mon. May 27, 2024
ћирилица /латиница

На хуманитарној приредби у Рогатици за Магдалену прикупљено 2.590 КМ

Извор: Срна

На хуманитарној приредби која је одржана синоћ у Основној школи “Свети Сава” у Рогатици прикупљено је 2.590 KМ за лијечење осмогодишње Магдалене Влашки из Трнова.

Основци су пјесмом, рецитацијама, те наступом фолклорне и школске драмске секције, изазвали одушевљење посјетилаца.

Помоћник директора у Основној школи у Рогатици Ивана Радоњић захвалила је ученицима, наставницима и суграђанима на хуманости који су се и вечерас, као и много пута раније, показали у случајевима када је то најпотребније.

Она је рекла Срни да је организован занимљив културно-забавно програм у сарадњи са паљанском Основном школом “Пале”.

“Оваквим видом приредбе и сарадњом између наше двије школе показали смо заједништво и хуманост, а наши основци су отвореног срца, уз помоћ својих наставника, припремили и извели своје тачке”, истакла је Радоњићева.

Осмогодишња Магдалена Влашки из Трнова болује од малигне болести и тренутно је на лијечењу у Kлиничком центру Србије у Београду, након чега би лијечење требало да настави у иностранству, за шта је потребно прикупити око 300.000 евра.

Уплате на рачун могу се извршити и на број 5520001975658815 у Адико банци на име Зорица Дурсун, Трг Срђана Kнежевића осам, 71220 Трново.

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com