Mon. Jul 15, 2024
ћирилица /latinica

Na Palama policija od jedne osobe oduzela raketni bacač, puške i pištolj

Izvor: Filter

Policijski službenici Policijske stanice Pala uhapsili su M.Ć. iz Pala zbog sumnje da je počinio tri krivična djela. Kako je saopšteno iz policije, sumnjiči se za ugrožavanje sigurnosti, oštećenje i oduzimanje tuđe stvari i nedozvoljenu proizvodnju i promet oružja ili eksplozivnih materija.

M.Ć. se sumnjiči da je 17. maja oko 02.30 časova, u mjestu Sjetlina, uputio prijetnje po životi i tijelo licu iz Rogatice, te mu oštetio putnički automobil. 

Na osnovu naredbe Osnovnog suda Sokolac izvršen je pretres putničkog automobila, kuće i pomoćnih objekata koje koristi osumnjičeni i tom prilikom pronađen je i oduzet jedan ručni bacač, dvije puške, 33 komada mataka i 9 komada patrona različitog kalibra.

Takođe, tokom hapšenja od njega je privremneo oduzeto vatreno oružje-pištolj.

U toku je dokumentovanje predmeta, nakon čega će Okružnom javnom tužilaštvu Istočno Sarajevo, protiv M.Ć. biti podnesen izvještaj o počinjenim krivičnim djelima.

©citajfilter.com 2019-2023 * Osnivač i izdavač: Centar media d.o.o. * Glavni i odgovorni urednik: Mira Kostović * Kontakt: citajfilter@gmail.com