Fri. Sep 29, 2023
ћирилица /латиница

Михајло Голијанин ученик генерације СШЦ “Источна Илиџа”

Фото: СШЦ "Источна Илиџа"/ФБ

Извор: Филтер

Михајло Голијанин је ученик генерације СШЦ “Источна Илиџа.

Михајло је рођен 18. јануара 2004. године у Касиндолу. Основну школу ,,Свети Сава” завршио је као вуковац и ученик генерације, а упоредо и Основну музичку школу, смјер гитара, такође као вуковац.

Током основног и средњошколског образовања учествовао је на бројним регионалним и републичким такмичењима из математике, физике и информатике, на којима је остваривао значајне резултате.

Ове године ће школу представљати на Државном такмичењу из информатике. Осим школи, Михајло је посвећен и ваннаставним активностима. Већ 10 година је члан фудбалског клуба ,,Славија” а завршио је и курс енглеског језика (ниво Ц1) у језичком центру ,,Кембриџ”.

Из СШЦ “Источна Илиџа”, подсјећају да ове године школа слави 30 година рада, а да је управо Михајло уписан као тридесети ученик генерације у школској историји.

“Радосни смо што је то мјесто у години прославе заузео баш Михајло, који осим успјеха у школи доноси и неку посебну ведрину и испуњеност живота. Честитамо Михајлу и желимо му да настави да буде онакакв каквим га знамо и да му свака сљедећа година буде као празнична у којој је препознат”, саопштено је из СШЦ “Источна Илиџа”.

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com