Sat. May 18, 2024
ћирилица /латиница

Испраћај у пензију прим. др Драгана Јововића

Извор: Филтер

Руководство Болнице “Србија” данас је испратило у пензију прим. др Драгана Јововића, специјалисту оториноларингологије, након 39 година радног стажа.

Прим. др Драган Јововић рођен је 29. априла 1958. године у Миљевини. Медицински факултет у Сарајеву завршио је 1982. године. Специјалистички испит из оториноларингологије положио је 27. децембра 1990. године.

Свој радни стаж започео је у Медицинском центру “Др Младен Стојановић” у Приједору, затим је радио у ООУР-у за основну здравствену заштиту Зеница, а након тога у радној заједници радне организације РМГ “Џемал Биједић”. Од 1992. године је радио у Здравственом центру “Свети Сава” Вуковар, а од 1997. године у Здравственом центру “Аранђеловац”.

Од 1999. године био је запослен у Болници “Србија” као специјалиста оториноларингологије на Одјељењу ОРЛ И ЦФХ.

Током свог вишегодишњег рада у Болници “Србија” прим. др Јововић остварио је значајне резултате, о чему свједоче његови пацијенти.

“За вријеме свог рада у нашој установи истакао се стручношћу, љубазношћу, посвећеношћу, колегијалношћу. Захваљујемо му се на пожртвованом и преданом раду свих ових година и желимо му да још дуго ужива у пензионерским данима” поручили су из ове Болнице.

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com