Sun. Jun 4, 2023
ћирилица /latinica

Zgrada Ekonomskog fakulteta osvijetljena motom Crvenog krsta: “Sve što radimo, radimo od srca”

Izvor: Filter

Sinoć je zgrada Ekonomskog fakulteta Pale, Univerziteta u Istočnom Sarajevu bila osvijetljena zvaničnim motom Međunarodne federacije Crvenog krsta i Crvenog polumjeseca u znak obilježavanja Svjetskog dana Crvenog krsta i Crvenog polumjeseca.

Projekciji su prisustvovali generalni sekretar Crvenog krsta Republike Srpske Rajko Lazić, zaposleno osoblje CKRS i DCK BiH, te predstavnici opštine Pale i Ekonomskog fakulteta Pale.

Organizaciju projekcije realizovalo je Društvo Crvenog krsta/križa BiH uz finansijsku podršku Međunarodnog komiteta Crvenog krsta – Delegacija u BiH.

Projekcija je sinoć održana u Sarajevu i na Palama, gdje je sjedište Crvenog krsta Republike Srpske.

Cilj je bio promocija vrijednosti Crvenog krata na međunarodnom nivou, predstavljen je zvanični moto, a to je da crvenokrstaši širom svijeta, pa tako i Crveni krst Republike Srpske rade od srca za dobrobit svih ljudi, bez obzira na vjersku, nacionalnu i rasnu pripadnost.

Iz CK Republike Srpske poručuju da su i na ovaj način željeli zahvaliti svim volonterima, aktivistima i radnom osoblju u strukturi organizacije na doprinosu i podršci tokom svih ovih godina.

Filter 2019