Fri. Sep 29, 2023
ћирилица /латиница

Зграда Економског факултета освијетљена мотом Црвеног крста: “Све што радимо, радимо од срца”

Извор: Филтер

Синоћ је зграда Економског факултета Пале, Универзитета у Источном Сарајеву била освијетљена званичним мотом Међународне федерације Црвеног крста и Црвеног полумјесеца у знак обиљежавања Свјетског дана Црвеног крста и Црвеног полумјесеца.

Пројекцији су присуствовали генерални секретар Црвеног крста Републике Српске Рајко Лазић, запослено особље ЦКРС и ДЦК БиХ, те представници општине Пале и Економског факултета Пале.

Организацију пројекције реализовало је Друштво Црвеног крста/крижа БиХ уз финансијску подршку Међународног комитета Црвеног крста – Делегација у БиХ.

Пројекција је синоћ одржана у Сарајеву и на Палама, гдје је сједиште Црвеног крста Републике Српске.

Циљ је био промоција вриједности Црвеног крата на међународном нивоу, представљен је званични мото, а то је да црвенокрсташи широм свијета, па тако и Црвени крст Републике Српске раде од срца за добробит свих људи, без обзира на вјерску, националну и расну припадност.

Из ЦК Републике Српске поручују да су и на овај начин жељели захвалити свим волонтерима, активистима и радном особљу у структури организације на доприносу и подршци током свих ових година.

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com