Mon. Jul 15, 2024
ћирилица /латиница

Данас у Источном Сарајеву промоција Средње школе унутрашњих послова

Извор: Филтер

Министарство унутрашњих послова Републике Српске организује данас у 12.00 часова на Тргу Републике Србије промоцију Средње школе унутрашњих послова за средњошколце из Источног Сарајева.

Представници Управе за полицијску обуку и Полицијске управе Источно Сарајево упознаће ученике са могућностима уписа у Средњу школу унутрашњих послова, као и са другим детаљима који се односе на начин школовања.

Ученицима ће бити изведена тактичко-показна вјежба припадника Јединице жандармерије ПУ Источно Сарајево, а биће изложена и опрема, средства за рад и возила које користе полицијски службеници.   

Подајећамо, Влада Републике Српске донијела је 30. марта Одлуку о оснивању ЈУ Средње школе унутрашњих послова, а у школској 2023/2024 години Средња школа унутрашњих послова вршиће препис ученика из других разреда средњих школа у трећи разред Средње школе унутрашњих послова. 

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com