Mon. May 27, 2024
ћирилица /латиница

Радно вријеме за републичке празнике у општинама Источна Илиџа и Источно Ново Сарајево

Извор: Филтер

За републичке празнике 1. и 2. маја на подручју општине Источна Илиџа апотеке, пекаре, продавнице погребном опремом и угоститељски објекти могу радити редовно радно вријеме.

Сви занатско предузетнички и трговачки објекти 9. маја могу да раде најдуже до 12.00 часова, а апотеке, пекаре, продавнице погребном опремом и угоститељски објекти могу радити редовно радно вријеме.

На подручју општине Источно Ново Сарајево 1. и 2. маја су нерадни дани.

Сви привредни и други субјекти 9. маја могу да раде у времену  од 7.00 до 14.00 часова.

За вријеме трајања републичких празника здравствене установе, ватрогасна јединица, предузећа за снабдијевање водом, електричном енергијом, као и предузећа за превоз путника, организоваће свој рад и дежурства у складу са потребом за пружањем услуга грађанима за вријеме трајања републичких празника.

Апотеке, ветеринарске амбуланте, меснице, зеленаре, пекаре, драгстори као и угоститељски објекти могу радити редовно радно вријеме за вријеме трајања републичких празника на подручју општине Источно Ново Сарајево.

                                                                    

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com