Wed. May 31, 2023
ћирилица /латиница

Позив почетницима у пословању да пријаве учешће у Акцелератор програму

Извор: Филтер

Развојна агенција Републике Српске расписала је јавни позив за учешће у Акцелератор програму који ће бити спроведен на подручју града Источно Сарајево.

“Програм је организован у сарадњи са Универзитетом у Источном Сарајеву – ОЈ Економски факултет Пале, Градском развојном агенцијом Источно Сарајево, Градом Источно Сарајево, општинама у саставу града Источно Сарајево и Заводом за запошљавање Републике Српске”, саопштено је из Развојне агенције РС.

Акцелератор програм намијењен је почетницима у пословању чије су пословне идеје засноване на иновацији, знању и новим технологијама и које имају потенцијал за раст на тржишту.

Овим програмом је обезбијеђена подршка почетницима у пословању с циљем реализације њихове пословне идоје.

Како се наводи у саопштењу, право учешћа у Акцелератор програму могу да остваре држављани Републике Српске/БиХ или лица са одобреним трајним боравком у БиХ који имају иновативну пословну идеју, појединци или тимови који немају регистровану дјелатност, а желе да започну властити посао и регистровани пословни субјекти који обављају дјелатност краће од 18 мјесеци.

“Пословне идеје које су у вези са трговином, угоститељством, играма на срећу, финансијским посредовањем, неће бити разматране”, нагласили су из Развојне агенције.

Сви заинтересовани могу да се пријаве путем обрасца који могу пронаћи на веб страници Развојне агенције Републике Српске www.rars-msp.org и Предузетничком порталу Републике Српске www.preduzetnickiportalsrpske.net.

Попуњен образац потребно је доставити на e-mail: info@rars-msp.org најкасније до петка, 21. априла са назнаком „Пријава за учешће у акцелератор програму“.

Више информација о јавном позиву потенцијални учесници могу да добију на веб страницама Развојне агенције Републике Српске, Предузетничког портала Републике Српске, партнерских институција и инфо дану који ће се одржати у уторак, 11. априла у Административном центру Владе Републике Српске у Источном Сарајеву са почетком у 11.00 часова.

Filter 2019