Mon. May 20, 2024
ћирилица /латиница

Најављен Бизнис форум “Источна Илиџа 2023”

Фото: Општина Источна Илиџа

Извор: Филтер

Бизнис форум „Источна Илиџа 2023“ одржаће се вечерас, 19. априла, у комплексу „Источник“ – сала ресторана „Кула“ са почетком у 18.00 часова.

Како је најављено из Општине Источна Илиџа, на форуму ће се говорити о двије теме.

Прва је потенцијал Источне Илиџе у изградњи фотонапонских електрана – породичних кућа, привредних објеката и електрана на земљи, а друга пут до изградње соларне електране, услови и критеријуми – процес издавања дозвола.

О темама ће говорити Владимир Милојевић, инжењер електротехнике, Јелена Готовац, начелница Одјељења за просторно уређење и екологију у Општини Источна Илиџа и начелник Источне Илиџе Маринко Божовић.

“Други по реду форум, који окупља пословну заједницу, Општина Источна Илига организује у сарадњи са Подручном привредном комором Источно Сарајево, а догађају ће, поред привредних субјеката, присуствовати и представници Електротехничког, Машинског и Економског факултета Универзитета у Источном Сарајеву”, наводе организатори.

Циљ форума је увезивање привредних субјеката и сарадња са локалном заједницом, као и унапређивање пословања.

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com