Sat. May 18, 2024
ћирилица /латиница

Миломир Шешлија нови тренер „Фамоса“

Извор: sportdc.net

ФК „Фамос“ из Војковића данас је изабрао новог тренера који ће екипу водити до краја сезоне и повести је ка опстанку у прволигашком друштву.

Умјесто Владимира Дрињака управа „Фамоса“ данас је за тренера изабрала Миломира Шешлију, стручњаку који је своју фудбалску каријеру кренуо у овом клубу, а касније је као тренер једном водио клуб.

– Било је неколико имена у оптицају, али у овом тренутку најозбиљнија је ситуација са њим. Може са нама обезбиједити мирну луку и оставити Фамос у лиги, што нам је коначни циљ. У наредним данима ће одредити ко ће му бити помоћник и ко ће даље са њим водити тим, рекао је први човјек „Фамоса“, Маринко Божовић.

Тренерско име је изградио на „истоку“. Радио је у Оману у „Дофару“ и „Ал Себу“, у Индонезији гдје је највише и боравио водећи „Арему“ у три наврата, „Персибу“, „Мадуру“, „ПСМ Макасар“ и посљедње „Борнео“. Имао је и ангажман у малезијском „Сабаху“. У БиХ је водио „Славију“, „Фамос“, „САШК Напредак“, „Вележ“, „Рудар“ из Какња, те „Игман“ из Коњица.

Шешлија ће вечерас одрадити први тренинг са новом екипом, а већ у сриједу дебитовати против „Алфа Модриче“.

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com