Thu. Jun 13, 2024
ћирилица /латиница

Други круг пријава за бесплатне систематске прегледе за борце Војске Републике Српске

Извор: Филтер

Општина Источно Ново Сарајево обезбиједиће и други круг бесплатних систематских прегледа за борце Војске Републике Српске уз помоћ Болнице “Србија” и у договору са Борачком организацијом ове Општине.

“Други круг прегледа се односи на борце који имају категорисан статус борца, а који се нису пријавили у првом кругу Јавног позива”, саопштено је из Општине Источно Ново Сарајево.

Преглед укључује основне лабораторијске налазе, рентген плућа, ултразвук абдомена, интернистички преглед, специјалистички преглед пулмолога и специјалистички преглед хирурга.

Пријавни образац може се преузети на Портирници Општине Источно Ново Сарајево.

Уз пријавни образац треба приложити доказ о пријави пребивалишта на територији Општине Источно Ново Сарајево и потврду категорисаног статуса борца – копију рјешења о категоризацији (уколико је проведен поступак категоризације, а немате примјерак рјешења, исти можете преузети у Општини Источно Ново Сарајево, канцеларија 16 – Одјељење за општу управу, борачко – инвалидска заштита).

Комплетирану документацију потребно је предати радним данима у периоду од 7.30 до 15.00 часова на Портирницу Општине Источно Ново Сарајево.

Позив остаје отворен до уторка, 25. априла до краја радног времена.

Како се у саопштењу наводи, динамика прегледа ће бити организована у складу с бројем пријава и по редослиједу пријављивања на основу списка који ће Општинска управа доставити болници „Србија“.

Пријавни образац се може преузети ОВДЈЕ.

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com