Sun. May 28, 2023
ћирилица /латиница

Доктору Васиљевићу додијељена титула примаријуса

Извор: Филтер

Поводом обиљежавања Свјетског дана здравља, министар здравља и социјалне заштите Републике Српске Ален Шеранић уручио је одлуке о додјели назива примаријус за 23 доктора медицине, два доктора стоматологије и два магистра фармације.

Назив примаријуса додијељен је и др Данку Васиљевићу, специјалисти физикалане медицине и рехабилитације запосленом у Дому здравља Источно Сарајево.

“Доктор Данко Васиљевић је истакнути стручњак са 30 година дугим искуством у медицинској струци. Нарочито је значајан његов рад на Медицинском факултету у Фочи, гдје је био ангажован као асистент у настави, у периоду од од 1995. до 2005. године. Добитник је бројних признања за доприносе у развоју здравствене заштите, унапређењу и заштити медицинске струке, нарочито у области физијатрије”, саопштено је из Дома здравља Источно Сарајево.

Доктор Васиљевић је обављао функцију вршиоца дужности директора ЈЗУ Дома здравља Источно Сарајево током 2020. и 2021. године.

Током епидемије корона вируса истакнут је његов допринос раду Дома здравља, као и каснијој масовној имунизацији становништва.

Filter 2019