Mon. May 20, 2024
ћирилица /латиница

Дејан Којић нови предсједник Регионалног одбора ДЕМОС-а Сарајевско-романијске регије

Извор: Филтер/В.Ч.

На Палама је вечерас одржан конститутивни састанак Регионалног одбора Демократског савеза ДЕМОС Сарајевско-романијске регије, на којем је изабрано руководство овог одбора.

За предсједника Регионалног одбора изабран је Дејан Којић са Пала, док су за потпредсједника и секретара одбора изабрани Вељко Боровина из Сокоца, односно Борис Клачар из Пала.

Чланови Регионалног одбора дефинисали су на вечерашњој сједници основне принципе и циљеве даљег рада, те потврдили опредјељење да ДЕМОС и у наредном периоду своје политичко дјеловање настави радећи заједно са својим суграђанима на рјешавању свих значајних питања за живот и развој локалних заједница из којих потичу.

Новоизабрани предсједник Дејан Којић поручио је да ће ДЕМОС као и до сада његовати однос са грађанима и наставити јачање међусобног повјерења у знак захвалности за подршку и снагу коју су грађани дали на изборима.

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com