Sun. May 28, 2023
ћирилица /латиница

Бинго се до краја године одриче марже на храну за бебе

Фото: Компанија Бинго

Извор: РТРС

Компанија Бинго покреће акцију “Бинго за бебе” кроз коју се у потпуности одриче марже за све производе из категорије хране за бебе, саопштено је из Бинга.

Акција “Бинго за бебе” почиње у априлу и трајаће до краја 2023. године, а обухвата сљедеће категорије производа: храна за бебе, кашице и сокови за бебе, те вода за бебе.

– Акцијом “Бинго за бебе” желимо пружити подршку свим родитељима који се сусрећу са изазовима, али и срећом родитељства. Вјерујем да смо сви свјесни демографских изазова са којима се БиХ суочава, а наша трајна одлука је да у фокусу нашег друштвено одговорног дјеловања буде породица. Пројекат је значајна инвестиција и вјерујем да ће ова акција бити важна порука охрабрења локалним заједницама којима је компанија Бинго, као највећи домаћи малопродајни ланац трговина, све ове године настојала обезбиједити најбољи омјер квалитете и цијене – истакао је извршни директор за бизнис операције компаније Бинго Един Ибрахимовић.

Акција “Бинго за бебе”, прва такве врсте у БиХ током у оквиру које ће се одређене категорије производа продавати са 0 одсто марже, представља још један примјер посвећености компаније Бинго купцима у БиХ, који су у фокусу њеног дјеловања и пословања већ 30 година, наводи се у саопштењу.

Filter 2019