Tue. Mar 28, 2023
ћирилица /латиница

ФК “Романија” 12. марта игра за Милоша

Извор: Филтер

Фудбалски клуб „Романија“ ће други дио сезоне отворити на свом стадиону 12. марта, када ће угостити екипу ФК „Рудар“ из Угљевика. Из клуба позивају навијаче да почетак прољећног дијела сезоне обиљеже великим присуством и пруже подршку својим љубимцима у намјери да добром и ефикасном игром побиједе озбиљног ривала.

“У наставак сезоне улазимо са ојачаним играчким кадром, али и стручним штабом и не кријемо да то додатно потхрањује наше амбиције да остваримо што бољи пласман у сезони пред велики јубилеј, имајући у виду чињеницу да догодине обиљжавамо девет деценија постојања клуба”, каже члан Управе ФК „Романија“ Милош Пелемиш.

Он истиче да предстојећи дуел са „рударима“ носи и хуманитарну димензију, јер су у ФК „Романија“ одлучили да на улазу у стадион поставе и кутију у коју ће сви моћи да приложе новац намијењен као помоћ у лијечењу младог спортисте из нашег града Милоша Божовића, који је прије осам година на фудбалској утакмици доживио тешку повреду главе и од тада води надљудску борбу за опоравак.

“Позивам све љубитеље фудбала у Палама да у недјељу у што већем броју дођу на утакмицу и подрже свој ФК „Романија“, те свакако и нашег суграђанина Милоша Божовића у обезбјеђивању средстава за даље лијечење и борби за оздрављење”, закључио је Пелемиш.

Filter 2019