Tue. Mar 21, 2023
ћирилица /латиница

Тушевљак исписао историју пожртвованости и хуманости у Јерусалиму

Извор: РТВИС

Невен Тушевљак истрчао маратон у Јерусалиму.

“Какав дан, каква трка, енергија и поглед на град. Дан који ћу памтити до краја живота јер сам успио да остварим свој сан и да у Христовом граду истрчи овако тежак маратон”, написао је Невен Тушевљак на инстаграм налогу.

“Посветићу маратон Милошу и Магдалени, за које сам се Христосу молио током трке да им подари здравље. Такође, посветићу га нашем граду, лијепо су људи реаговали кад сам им рекао ко сам, одакле сам дошао и због чега”, каже Тушевљак.

Што се тиче трке Тушевљак је написао: “Невјероватно тешка стаза са константним измјенама успона и падова, веома топло вријеме гдје је температура у задњој трећини трке била 20 степени. Публика невјероватна подржавају те као да си Бекеле, окрепа на стази и волонтери одлични, чак су нудили и кафу. На седмом километру сам упознао Стејси из Енглеске, дјевојку великог срца и остали смо заједно до краја гурајући једно друго до циља и на крају смо заједно ушли у циљ”, истакао је Тушевљак.

Тушевљак је захвалио руководству града Источно Сарајево и власнику пекаре “Златно зрно” за подршку који су му пружили приликом одласка у Јерусалим.

Filter 2019