Mon. Mar 27, 2023
ћирилица /латиница

Презентација правилника о подстицајима за развој пољопривреде и села

Shutterstock

Извор: Филтер

У понедјељак, 13. марта, у 12 часова, у скупштинској сали Градске управе Источно Сарајево, биће одржана презентација правилника о условима и начину остваривања новчаних подстицаја за развој пољопривреде. Током презентације пољопривредни произвођачи ће моћи да добију све потребне информације о критеријумима које морају да испуне уколико желе да аплицирају за подстицај.

Заинтересованим пољопривредницима који буду присуствовали предавању биће представљени Правилник о условима и начину остваривања новчаних подстицаја за развој пољопривреде и села за 2023. годину и Правилник о условима и начину остваривања новчаних подстицаја за капиталне инвестиције у пољопривредној производњи за 2023. годину.

Презентација је предвиђена за пољопривреднике из Источног Новог Сарајева и Источне Илиџе, али ће моћи да јој присуствују и пољопривредници из осталих општина са подручја Источног Сарајева, који нису имали прилику да учествују у претходним презентацијама одржаним у општинама.

Презентацију организује Ресор за пружање стручних услуга у пољопривреди Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Српске у сарадњи са Аграрним фондом Града Источно Сарајево.

Filter 2019