Sun. May 19, 2024
ћирилица /латиница

Позив за додјелу сјеменских пакета пољопривредницима за производњу на отвореном

Извор: Филтер

Аграрни Фонд града Источног Сарајева расписао је јавни позив за додјелу сјеменских пакета пољопривредним произвођачима са подручја Источног Сарајева, који се баве производњом на отвореном.

Право на додјелу сјеменских пакета имају пољопривредни произвођачи са територије града Источног Сарајева који намјеравају да се баве производњом поврћа на отвореном, а упутили су захтјев за ову врсту помоћи Аграрном фонду.

Предност при додјели сјеменских пакета имаће подносиоци захтјева који испуњавају општи критеријум бављења пољопривредном производњом на територији града Источног Сарајева, као и они који живе у домаћинству у којем су сви пунољетни чланови незапослени или лошег материјалног стања,породицаме из социјално угрожених категорија, пензионери, затим подносиоци који имају статус породице погинулог борца, ратног војног инвалида, самохрани родитељи, лица са потешкоћама у развоју или она која живе у домаћинству у којем један или више чланова имају статус особе са потешкоћама у развоју или инвалидитетом, те подносиоци који имају пребивалиште на руралним подручјима града Источно Сарајево, жене, млади до 35 година старости, породице са четверо и више дјеце.

Више информација, као и пријавни образац може се погледати на следећим линковима:

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ДОДЈЕЛУ СЈЕМЕНСКИХ ПАКЕТА ЗА 2023. ГОДИНУ

ПРИЈАВНИ ОБРАЗАЦ ЗА ДОДЈЕЛУ СЈЕМЕНСКИХ ПАКЕТА ЗА 2023. ГОДИНУ

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com