Mon. Mar 27, 2023
ћирилица /latinica

OC Jahorina priznanje za najbolju investiciju u oblasti turizma

Izvor: Filter

Na Međunarodnom sajmu turizma u Banjaluci juče su dodijeljena priznanja u različitim kategorijama.

Priznanje za najbolju investiciju u oblasti turizma dodijeljeno je Olimpijskom centaru „Jahorina“.

Priznanje za doprinos očuvanju i zaštite prirode dobio je Nacionalni park „Una“, a priznanje za doprinos razvoju banjskog turizma Zdravstveno-turistički centar „Banja Vrućica“.

Priznanje za doprinos razvoju manifestacionog turizma dodijeljeno je Turističkoj organizaciji Herceg Novi. Priznanje za kvalitet poslovanja u hotelijerstvu pripalo je Sava Hotels & Resorts hotelskoj grupaciji.

Priznanje za turističku agenciju godine dobila je agencija „KonTiki Travel“ d.o.o. Banja Luka, a priznanje za doprinos razvoju turističkog proizvoda Turistička organizacija regije Zapadna Srbija.

Posebno priznanje za lidera na tržištu nekretnina dodijeljeno je New Life Turkey. Priznanje za doprinos u organizaciji sajma GRAD PARTNER uručeno je opštini Nikšić.

Treći Međunarodni sajam turizma y Banjaluci zatvara se danas, a ove godine okupio je više od 110 izlagača i 450 učesnika.

Partner Sajma obe godine bila je Opština Nikšić, a pokrovitelji grad Banja Luka, Vlada Republike Srpske i Ministarstvo spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara BiH.

Filter 2019