Mon. Mar 20, 2023
ћирилица /латиница

ОЦ Јахорина признање за најбољу инвестицију у области туризма

Извор: Филтер

На Међународном сајму туризма у Бањалуци јуче су додијељена признања у различитим категоријама.

Признање за најбољу инвестицију у области туризма додијељено је Олимпијском центару „Јахорина“.

Признање за допринос очувању и заштите природе добио је Национални парк „Уна“, а признање за допринос развоју бањског туризма Здравствено-туристички центар „Бања Врућица“.

Признање за допринос развоју манифестационог туризма додијељено је Туристичкој организацији Херцег Нови. Признање за квалитет пословања у хотелијерству припало је Сава Хотелс & Ресортс хотелској групацији.

Признање за туристичку агенцију године добила је агенција „КонТики Травел“ д.о.о. Бања Лука, а признање за допринос развоју туристичког производа Туристичка организација регије Западна Србија.

Посебно признање за лидера на тржишту некретнина додијељено је New Life Turkey. Признање за допринос у организацији сајма ГРАД ПАРТНЕР уручено је општини Никшић.

Трећи Међународни сајам туризма y Бањалуци затвара се данас, а ове године окупио је више од 110 излагача и 450 учесника.

Партнер Сајма обе године била је Општина Никшић, а покровитељи град Бања Лука, Влада Републике Српске и Министарство спољне трговине и економских односа у Савјету министара БиХ.

Filter 2019