Tue. Mar 28, 2023
ћирилица /латиница

Наредних дана углавном без падавина, температура до 17 степени

Извор: Филтер

Наредних дана у Републици Српској биће углавном ведро уз промјенљиву облачност.

Из ХМЗ РС најављују да ће у недјељу јутру бити умјерено до претежно облачно. Локално око ријека и по котлинама могућа је магла. У западним предјелима и на крајњем југу претежно сунчано. Током дана углавном сунчано уз промјенљиву облачност. Вјетар слаб до умјерен, претежно источних смјерова.

Минимална температура ваздуха од -2°С до 2°С, на југу до 6°С, у вишим предјелима од -5°С. Максимална температура ваздуха од 6°С до 10°С, на југу до 14°С, у вишим предјелима до 3°С.

У понедјељак претежно ведро, на западу и сјеверу претежно облачно. Током дана промјенљиво облачно уз краће сунчане периоде. Послије подне и увече на југу и западу мјестимично са кишом, на истоку и сјеверу повремена пролазна киша.

Минимална температура ваздуха од 0°С до 3°С, на југу до 6°С, у вишим предјелима од -3°С. Максимална температура ваздуха од 7°С до 15°С, у вишим предјелима до 5°С.

У уторак ујутру претежно облачно. Током дана промјенљиво облачно уз сунчане периоде, мјестимично пролазна киша. Вјетровито и топлије време уз умјерен до јак југо.

Минимална температура ваздуха од 3°С до 8°С, у вишим предјелима од 0°С. Максимална температура ваздуха од 10°С до 17°С, у вишим предјелима до 6°С.

У сриједу умјерено до претежно облачно, на сјевероистоку углавном ведро и сунчано. На западу и југозападу послије подне и увече пролазна киша. Вјетровито и топло уз умјерен до јак југо.

Минимална температура ваздуха од 3°С до 8°С, у вишим предјелима од 0°С. Максимална температура ваздуха од 10° до 17°С, у вишим предјелима до 7°С.

Filter 2019