Fri. May 24, 2024
ћирилица /латиница

Књижевно вече Снежане А. Топаловић у Матичној библиотеци

Извор: Филтер

Матична библиотека Источно Сарајево организује књижевно вече Снежане А. Топаловић, које ће се одржати 16. марта, са почетком у 19.00 часова у интернет читаоници.

О њеним књигама „Удахнуто дјетинство“ и „Џепови пуни звијезда“ говориће Дејан Спасојевић, уредник и издавач, и Марица Батинић, уз музичку пратњу Зорице и Љубице Мркаљевић.

“Снежана А. Топаловић је већ својом првом збирком „Удахнуто дјетињство“ показала да је својим приповједачким даром далеко надрасла „инстант интернет писце“, а приповијеткама у другој књизи „Џепови пуни звијезда“, доказује да је зрео приповједач.
Књиге Снежане А. Топаловић враћају нас у дјетињство у вријеме другачијег, једноствнијег и безбрижниојег живота”, рекли су из Матичне библиотеке Источно Сарајево.

Снежана А. Топаловићева је рођена у Сарајеву 1980. године. Почела је да пише још као средњошколка и до сада је издала збирку прича „Удахнуто дјетињство“ и другу „Џепови пуни звијезда“ награђену на петим „Дринским књижевним сусретима“ у Зворнику.

Топаловићева је један од оснивача Клуба-друштва поштовалаца умјетности „Планета књига“ у Бијељини.

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com