Sat. Mar 25, 2023
ћирилица /латиница

Концерти рок звијезда на првом Јахорина СКИ Фесту 10. и 11. марта

Извор: Филтер

Ове године регион добија фестивал који ће од свог првог издања посјетиоцима, поред зимских љепота Јахорине, пружити добар садржај и одличан провод.

Први Јахорина СKИ Фест ће бити одржан од 10. до 12. марта, а посјетиоце очекују концерти највећих рок звијезда региона.

Прво вече СKИ Феста је резервисано за концерт легендарног рокера Др Нелета Kарајлића, док ће у суботу 11. марта бити одржан концерт Ван Гога са гостом изненађења.

Публици ће се представити и локални бендови “Битанга и принчеви” и “Нео Стерео”, који ће наступити као предгрупе.

Осим уживања на снијегу и у скијању, оба дана викенда посјетиоце очекују и дневне ди џеј журке, игре без граница, као и роштиљ на тераси хотела Вучко.

У суботу 11. марта планирано је књижевно поподне са Др Нелетом Kарајлићем када ће бити представљени и стрип албум “Сарајевски атентат” и “Глуво доба” удружења Девета димензија.

“Циљ нам је да олимпијску љепотицу приближимо свима, јер на овој планини за свакога има мјеста. Недавно смо на Јахорини организовали први фестивал занатског пива и рокенрола, а сада и овај фестивал који је дефинитивно нешто ново и нешто што до сада није виђено на Јахорини”, рекао је директор Туристичке организације Града Источно Сарајево Игор Иконић.

Иконић је додао да наилазе на позитивне реакције како домаћих тако и страних туриста, што дефинитивно даје подстрек да се настави у овом правцу, те да сљедећи Јахорина СKИ фест буде још садржајнији, са више регионалних, а можда и свјетских звијезда из свијета музике, филма и умјетности.

Улазнице за први Јахорина СKИ Фест још увијек се могу купити на сајту kupikartu.ba, као и на продајним мјестима Туристичке организације града Источно Сарајево на Палама и хотелу
Вучко на Јахорини.

Туристичка организација Града Источно Сарајево је становницима овог града обезбиједила бесплатан превоз за Јахорина СKИ фестивал у оба правца, а грађани који су карте већ обезбиједили, или то намјеравају учинити до 9. марта, требају контактирати ову организацију на број телефона 057 201 280 или послати приватну поруку преко друштвених мрежа Инстаграм и Фејсбук.

Јахорина СKИ Фест се одржава под покровитељством Туристичке организације Града Источно Сарајево, уз организациону помоћ агенције “Travel4Fun”.

Filter 2019